Bemutatkozás

Király László György

A Royal Image Kft. ügyvezető-tulajdonosa, közgazdász, adószakértő.

„Nem tudhatsz mindent – jobb ha szakértőre bízod.”

Övé a külső kapcsolatok ápolásának feladata a Royalházban, és ő fog össze minden nagyobb, összetettebb szakértői feladatot. Adószakértőként általában ő képviseli az adóhatóság előtt a partnereket, de a vezetési és befektetési tanácsadásban is övé a meghatározó szerep. Szakmai és vezetői tapasztalatait többek között az adóhivatalban szerezte, ahol 6 és fél évig megyei igazgató volt, 3 évig pedig elnöki pozícióban a szervezet elsőszámú vezetőjeként dolgozott. Közel 4 évet töltött a pénzügyi szervezeteket felügyelő hatóság irányító szervezetében.

Riecke-Vincze Márta

A Royal Navigator Kft. gazdasági igazgatója, a számviteli és adózási kérdések szakértője.

„Minél kevesebb cég kerüljön bajba az információk hiánya vagy a könyvelő hibája miatt.”

Ő irányítja a Royalház könyvelési és számviteli szolgáltató részlegét, és aktívan részt vesz az adótanácsadási feladatok ellátásában. Az elmúlt 25 évben kis- és nagyvállalati valamint banki környezetben szerzett tapasztalatot. 2007 és 2010 között a résztvevők körében igen népszerű tréningeket tartott ügyvezetők és tulajdonosok számára arról, hogy hogyan gyakoroljanak kontrollt cégük számviteli és adóügyi folyamatai felett. Különösen sikeres a mások által nehezen átlátható, „zűrös” helyzetek kezelésében.

Riecke Verner Péter

A Royal Navigator Kft. ügyvezető-tulajdonosa, személy- és vagyonvédelmi szakember.

„A cél a kockázat optimalizálása, a kockázat-biztonság egyensúlyának elérése.”

A Royalházon belüli munkamegosztásban a biztonsági kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás a szakterülete. E tevékenység egyik része a konfliktus-kommunikáció, egy újszerű módszer az ügyfélkapcsolatok és cégen belüli kommunikáció és együttműködés javítására. A másik az objektum és személyi biztonsággal kapcsolatos szakértői tevékenység, kockázatértékelés és átvilágítás.

© 2013 Royalház • All Rights Reserved • Webdesign: Studio1