Általános vezetési tanácsadás

„Megelőzni mindig olcsóbb, mint kijavítani”

Régi tapasztalatunk, hogy az adóhatóság által feltárt adóhiányok és az ehhez kapcsolódó szankciók (bírságok, pótlékok) jelentős részét meg lehetett volna előzni, ha a vállalkozásnál van olyan szakember, aki figyelmezteti a cég vezetését, hogy a megkötött szerződések pontatlanok, hiányoznak akkor lényegtelennek tűnő, később azonban fontossá váló bizonylatok (pl. teljesítésigazolások), vagy hogy érdemes a dokumentumokat már eleve olyan rendszerben tárolni, amely később jelentősen leegyszerűsíti egy esetleges adórevízió során a hatóság kéréseinek teljesítését.

A gondos vállalkozó jó számviteli szakembert választ, hogy a könyvelés rendben legyen. De a jó könyvelő a napi működés rutinjait ismeri kiválóan. Ha valami nem hétköznapi dolog történik, pl. egy sajátos konstrukciójú adásvétel, vagy egy váratlan adózási helyzet, akkor bizony célszerű, ha van kéznél egy szélesebb látókörű, vagy kiterjedtebb kapcsolatrendszerrel rendelkező specialista.

Ezt tudjuk mi biztosítani a Royalháznál. De természetesen nem csak az adózással kapcsolatos kérdésekben számíthatnak ránk megrendelőink. Hosszú pályafutásunk során számos olyan vezetési helyzettel találkoztunk, amelyben iskolában nem megszerezhető tapasztalatokat szereztünk. Általános vezetési tanácsadási szolgáltatásunk keretében a cég vezetése számára minden területre kiterjedő, személyre szabott segítséget tudunk nyújtani.

© 2013 Royalház • All Rights Reserved • Webdesign: Studio1