Cégátvilágítás és folyamatos szakmai felügyelet

„Messziről jött ember – nem a megszokott beidegződések szerint látja a helyzetet, ezért könnyebben észreveszi a hibát.”

Sokan ismerünk nagyszerű sikertörténeteket garázsból indult vállalkozásokról. Az efféle sikereknek egyik elengedhetetlen kelléke az összeszokott, sok éve együttműködő csapat. Az évek során a csapat tagjai, a vezetők összecsiszolódnak, kiismerik egymás elvárásait, gyengéit, rigolyáit. Így van ez a gazdasági igazgató/főkönyvelő esetében is. Amikor külső szakértőként arról kérdezzük meg, hogy vajon miért abban a formában alakítják ki az áruk beszerzési árát, vagy miért nem alkalmazzák a gyorsított amortizációt, netán, hogy nem lenne-e célszerű a belső szabályzatokat kibővíteni, akkor nem a gazdasági vezető hanyagságát igyekszünk ’leleplezni’, csupán arról van szó, hogy elfogulatlanul és teljesen más nézőpontból közelítjük meg a legfontosabb feladatot; a cég tökéletes biztonságát.

A Royalház olyan sokrétű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező munkatárssal és együttműködő partnerrel áll rendelkezésre, ami lehetővé teszi, hogy –szükség esetén – egy cég átvilágítása, valóban minden területre kiterjedjen. A raktárban egerésző ’vállalati’ macska költségeinek könyvelésétől, az adatok behatolás elleni védelmének kialakításáig.
Van azután az a helyzet, amikor partnerünk túl van az átvilágításon, az is megtörténik – szerencsére, nem ritkán -, hogy nem is fedeztünk fel nagy gondokat a cégben, az ügyvezető mégis úgy érzi, valahogy jobban mennek a dolgok amikor ott vagyunk, amikor azt tudja mondani az éppen tanácstalan munkatársnak: – Hívd fel a Royalházat!

A számviteli, munkaügyi és adóterület külső kontrollja eddig még kivétel nélkül átláthatóbbá tette a cégen belül zajló folyamatokat. A munkatársak a támaszt, a vezető pedig a segítő iránymutatást látja a Royalház által ellátott felügyeletben.
Arról már nem is beszélve, hogy ezzel a szerződéssel automatikusan együtt járhat, hogy az adóhatóság előtti képviseletet a Royalház rutinos szakemberei látják el.

© 2013 Royalház • All Rights Reserved • Webdesign: Studio1